Onze klanten aan het woord

bosch bovag

Bij Autobedrijf Rijnders staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk blij met en dankbaar voor uw klandizie. Wij zullen ons uiterste best voor u doen. Veel bedrijven achtervolgen hun klanten met de vraag of zij hen willen beoordelen en het liefst met een hoog cijfer. Dit is niet onze manier. Wij vragen niet actief om klantenbeoordelingen, maar wij vinden het fijn als u er zelf voor kiest om uw ervaring te delen.

Om de onafhankelijkheid van de geschreven recensies te waarborgen hebben wij gekozen voor een een samenwerking met het onafhankelijke platform 'Klantenvertellen'.


Als u de ervaring die u heeft gehad met ons bedrijf met andere (potentiële) klanten wilt delen, nodigen wij u van harte uit om dit te doen. Fijn!






klantenvertellen
9,2
J. Brus uit Groningen 01-01-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Eind 2016 heb ik een BMW 525i uit 1992 bij Rijnders gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen door Tim Rijnders. Ze hebben een prachtige showroom en nette werkplaats. Ik heb de BMW destijds in Utrecht door de ANWB laten keuren, ook daar deden ze niet moeilijk over. Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage en/of een goede occasion, zoek dan niet verder. Hier moet je zijn.
Edward Lub uit Spanbroek 23-05-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 8
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Leuk contact met Jan Rijnders.
Auto (BMW 335 cabrio) zag er keurig netjes uit.
Inruil besproken en een paar dagen later kon ik de auto al ophalen.
Alles volgens afspraak geregeld.
Een verademing ten opzichte van veel grote(re) merkdealers waar veelal een standaard verkoopverhaal wordt opgedreund.
Ga zo door zou ik zeggen.

Bart uit 12-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Goede service en eerlijke prijs
N. Cox uit Wageningen 26-01-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Rij nu al bijna een maandje met mijn polo en ben er nogsteeds iedere dag erg blij mee! We werden zeer netjes en eerlijk behandeld bij dit autobedrijf. Ondanks de blunder van het jaar (haha) super goede service!
Dhr./mevr. Peter uit 03-10-2016
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Vriendelijke mensen en goede service: toen ik vanwege een wijziging van werkafspraken mijn auto niet kon komen brengen, boden ze aan mijn auto op te halen en ook weer terug te brengen. Ik was er goed mee geholpen, nogmaals bedankt!!
Dhr./mevr. uit 20-03-2016
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Andere reden Top bedrijf met professioneel personeel
Pierre Bernaert uit Renswoude 01-02-2016
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf, komt afspraken na en repareert/vervangt zaken die er mogelijk nog aan komen zonder probleem
Een zeer vertrouwd adres en zeker aan te bevelen
Jean-Paul uit De Zilk 21-01-2016
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Afgelopen jaar via het internet op zoek naar een Toyota IQ, die alhier gevonden. Keurige auto zoals op het internet ook was omschreven, prijs-kwaliteit klopt gewoon. Net bedrijf en dito showroom. Rijden er nu al ruim een half jr mee naar volle tevredenheid !
Rick Kempenaar uit ZOETERMEER 19-12-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ik was op zoek naar een BMW 323i en zij hadden precies de goeie, perfecte service super vriendelijk en ook over de nabehandeling ben ik zeer te spreken, ik adviseer deze garage /dealer voor iedereen die een auto zoekt
Ruud Oosterbaan uit Cothen 11-12-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Famlie van Ginkel uit Veenendaal 22-10-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit n.v.t.
Reden bezoek: Andere reden Zeer prettige kennismaking en prima afhandeling !!
P.C. Borstlap uit Emst 30-09-2015
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Onze eerste ervaringen met de firma Rijnders, het bezichtigen, proefrijden en aankopen van een gebruikte Subaru zijn uitermate positief. Een keurig bedrijfsgebouw, met een mooie werkplaats en een showroom met occasions om door een ringetje te halen. We hebben rustig kunnen kijken, rijden en onze vragen werden op correcte en plezierige wijze beantwoord. De bij aankoop gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Ondanks de afstand naar het bedrijf zijn we van plan om de firma Rijnders ook voor het onderhoud van onze Subaru te blijven bezoeken.
Rien en Marian Meerwijk uit Kortenhoef 29-09-2015
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Wij hebben er nu 2 auto's gekocht, we zijn zeer tevreden over de tijd en aandacht die ze ons hebben gegeven als klant.
Ze zijn zeer bereidwillig om evt dingen op te lossen, als dit nodig is.
Het is een eerlijk bedrijf, met deskundige mensen, een fijn familie bedrijf.
We raden dit ieder aan, om daar een auto te kopen of in onderhoud te doen.
Terry Niks uit Almelo 29-09-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Duidelijke mensen, komen hun afspraken 100% na. Goed behandeld. en heel belangrijk: Goede koffie! Top. Ga zo door en bedankt voor de goede service
D Werkman uit Renswoude 22-09-2015
7,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 8
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 7
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Een bedrijf dat goed naar de klant luistert en echt de problemen wilt oplossen.
jan van grootveld uit veenendaal 13-08-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto niet gehad,nog steeds.lopen al 25 jaar bij rijnders.ons soort mensen .gewoon praten zo als het is.service perfect.hopen nog jaren te komen.
G.W.N. Schildmeijer-vanSchuppen uit Woudenberg 28-07-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Roland chaufffeursdiensten r. sanders uit veenendaal 14-07-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK goed en nauwkering en top met Servise
Vwfan uit Brabant 03-06-2015
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Goed bedrijf met mooie Ups. Heb een dikke VW high up gekocht en ben er nog steeds heel blij mee. Tnx!
Ruud Verkerke uit Wageningen 09-04-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Wij ervaren dit bedrijf als zeer plezierig. Erg vriendelijke en behulpzame mensen
M. v. Loon uit Oosterhout nb 19-02-2015
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Een mooi familiebedrijf, die alles in het werk stellen om hun klanten tevreden te maken.
vandaag onze bmw cabrio afgehaald en al heel wat kilometers gereden.
de volgende x gaan we zeker terug als we weer een andere auto zoeken!
Bedankt voor de service familie Rijnders.
Lesley Van der maal uit Eindhoven 10-02-2015
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Mijn eerste aankoop bij Autobedrijf Rijnders. Een witte Volkswagen. Wat een ontzettende service dat zij bieden echt geweldig! Tot 2x toe een leenwagen meegekregen omdat de auto nog niet gereed was. Zeer vriendelijke en gedreven mensen!
Bianca Stricker uit Wijdewormer 10-02-2015
8
Ja, ik beveel dit aan
Service n.v.t.
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Na de ervaringen van klanten op internet te hebben gelezen gaf dat ons de doorslag om vanuit Wijdewormer richting Renswoude te rijden en daar hebben wij geen spijt van. Prachtig bedrijf met een meer dan prima uitstraling waar je hartelijk wordt ontvangen. Het bedrijf ademt no-nonsense uit en wat je ziet is wat je krijgt. Wij zijn er uitstekend geholpen en uiteindelijk met een mooie VW UP weer richting de Wijdewormer gereden. Wanneer wij weer aan een andere auto toe zijn gaan we zeker ook eerst weer de site van Autobedrijf Rijnders kijken! Voor onderhoud is Renswoude wellicht wat te ver helaas, deze kan ik dan ook niet beoordelen, maar tijdens het aanschaffen van de auto hebben wij geregeld een kijkje mogen nemen in de mooie werkplaats en daar kon je zien dat er met zorg aan de auto's wordt gewerkt, ik twijfel er dan ook niet aan dat dit dik in orde is! Jan, bedankt voor het fijne contact en veel succes verder, tot ziens!!!
Piet Sieling uit Barneveld 20-01-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Goed familie bedrijf vader op zoon. Deskundig en vertrouwd. Schone en nette werkplaats. Geeft vertrouwen

Irene Slootjes uit Veenendaal 12-01-2015
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit n.v.t.
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Prettig contact, voelen ons serieus genomen als klant, geen nummer
Ruud uit Renswoude 10-01-2015
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel Prettige ervaring, goede service! snelle actie op telefoon, wegslepen, diagnose, reparatie. Dank jullie!
Cornelis A. de Niet uit Woudenberg 10-01-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Nadat we enkele jaren onze Skoda Octavia bij Autobedrijf Rijnders in onderhoud hebben gehad, is deze week de volgende auto bij dit bedrijf aangeschaft, een Citroën DS4. De onderhandelingen duurden niet lang omdat de inruilofferte gewoon goed was.
Jos Van Barneveld uit Lunteren 07-01-2015
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel Bij autogaragebedrijf Rijnders staat service hoog in het vaandel. Er wordt altijd meegedacht om te komen tot snelle oplossingen. De service reikt tot aan de deur. Al verschillende keren iemand thuis gehad om problemen op te lossen. Klasse!
Dhr./mevr. Kuik uit 06-01-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Lekkere koffie,Aandacht voor de klant,snelle service,kortom een fijn bedrijf waar niet elk moertje of schroefje apart wordt berekend.
Ton en Jannet v.d.Kooi uit Achterveld 16-12-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ik heb ik 1977 mijn rijbewijs gehaald en mij eerste auto, een Datsun Cherry 100a, aangeschaft bij Dick Rijders in Renswoude. De vader van Jan sr. en oprichter van het bedrijf. Daarna enkele jaren elders "gewinkeld" en sinds 1992 terug gekeerd bij Jan sr. die toen het bedrijf leidde. Wel eens een "uitstapje" gedaan, maar direct weer terug gegaan naar Renswoude. Ik, of eigenlijk wij kunnen wel e.e.a vergelijken.
Onze ervaring met Garage Rijders is, dat het een bedrijf is met lange openingstijden waar je gemakkelijk even binnen loopt, of een belletje pleegt en je altijd geholpen wordt. Dit geldt voor informatie, reparatie en aanschaf. Ook als je ergens anders iets interessants hebt zien staan is dat geen probleem. Ze gaan graag even, met of zonder jou, kijken of het wat is en daarna is er van alles mogelijk, aanschaf, kleine of grote beurt, garantie, etc. etc. Wij hebben er zelf op deze manier inmiddels diverse malen een auto aangeschaft. Alles na volle tevredenheid.
Jan sr. Jan jr en Tim hebben er een prachtig nieuw pand neergezet dat zij, in deze moeilijke tijd, op zeer provisionele manier draaiend houden. Dit doen zij samen met, altijd vriendelijke en kundige werkplaatsmedewerkers.
Qua reparatie en onderhoud kun je spreken over een prima prijs/kwaliteit verhouding, dit geldt ook voor inruil/aanschaf.
Kortom, wij hebben al jaren ervaring bij dit bedrijf en hopen er nog jaren te blijven.
Oh ja, de koffie staat altijd klaar, met in de koffiehoek en mand met speelgoed voor de aller kleinste onder ons.

Ton&Jannet
Ad van Driel uit Renswoude 14-12-2014
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Goede ervaring. Zijn bereid mee te denken m.b.t. oplossen probleem.
Rina Froger uit Leusden 23-11-2014
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Zeer klantvriendelijk en altijd top service.
Wenda Albrecht uit Scherpenzeel 21-11-2014
8
Ja, ik beveel dit aan
Service 8
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Altijd zeer servicegericht, flexibel. Prettige ontvangst en deskundig advies en service. Heel betrouwbaar
Just en Patrice Walter / Daamen uit Weesp 21-11-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Andere reden We zijn zelfs zó tevreden over autobedrijf Rijnders dat, ondanks dat we naar het westen van het land verhuisd zijn, we toch graag van de service en expertise van hen gebruik blijven maken!!
Autorijschool van Manen uit Renswoude 15-11-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
pjt maasen uit cuijk 07-11-2014
8
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 7
Prijskwaliteit n.v.t.
Reden bezoek: Andere reden
Ariën Verbeek uit 31-10-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
jannie Inkenhaag uit RENSWOUDE 15-10-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel prettig bedrijf. staan altijd voor je klaar.
Cor Brouwer uit Harderwijk 14-10-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK uitstekend
henk ter haar uit woudenberg 01-10-2014
0
Ja, ik beveel dit aan
Service n.v.t.
Deskundigheid n.v.t.
Prijskwaliteit n.v.t.
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Niek van Dijl uit Barneveld 30-09-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Olaf Beltman uit Veghel 11-09-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Correcte en betrouwbare mensen, geen 'gladde' praatjes. Komen hun afspraken goed na en leveren perfect af. Wij hebben een VW Up gekocht en zijn zeer tevreden. Wij vinden het erg jammer dat deze autogarage niet bij ons in de buurt is gevestigd, anders zouden wij zeker het onderhoud door hun laten uitvoeren. Tim en Jan, succes en graag tot ziens!
Arjan de Jong uit Putten 02-09-2014
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Linda en Jeroen Floor uit Wapenveld 27-08-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Andere reden Hoewel wij in Wapenveld wonen blijven we de auto onderhouden bij Autobedrijf Rijnders. Wij zitten hier al jaren en het bevalt prima. Ze zijn deskundig, hartelijk, altijd een leenauto paraat, bij problemen kan je direct terecht, de koffie staat altijd klaar en er wordt gekeken welke auto bij je past en niet welke voor hen het meeste opbrengt. Kortom: Ga allemaal naar Autobedrijf Rijnders !
Tijs uit Bennekom 25-08-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Bewust een vrij oude auto gekocht en Auto Rijnders heeft ervoor gezorgd dat ik hier jarenlang probleemloos in heb kunnen rijden! De service die zij bieden gaat ver, heel ver!
Barry van Veen uit Ede 25-08-2014
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Mooie showroom en een zeer goed uitgeruste werkplaats in een modern pand. In combinatie met de inruil van mijn huidige auto kreeg ik hier voor de aankoop van een nieuwe auto een betere deal aangeboden dan bij de merkdealer. De verhouding prijs/kwaliteit heb ik dan ook als zeer hoog ervaren. De deskundigheid, in dit geval het op de hoogte zijn van alle mogelijke opties, is natuurlijk iets minder dan bij de merkdealer maar dit werd zeker goedgemaakt door de aangeboden service.
Wilco Pater uit Veenendaal 25-08-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel Reparatie, APK, aankoop
Dhr./mevr. uit 23-08-2014
8
Ja, ik beveel dit aan
Service 8
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
mariska vermeulen uit waddinxveen 22-08-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer klantvriendelijk, rustig, niet opdringerig en eerlijk.
Lori Goossens uit Leusden 19-08-2014
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 8
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
Wouter THomassen uit Scherpenzeel 17-08-2014
9,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
jan spies uit renswoude 16-08-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK zeer goede ervaring klant vriendelijk ,is een goed bedrijf.
roland sanders uit veenendaaal 15-08-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK IK doe er prive en zakeelijk zaken en keurig met servise en ook met de prijs.
ZUlke bedrijven vind je nog maar zelfde in de regio !!!
Marco van Roekel uit Renswoude 14-08-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
Herbert Kreunen uit Ruurlo 10-08-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Klantgerichte service. Geen opdringerige verkooppraatjes. Men neemt de tijd voor de klanten en is niet snel iets teveel gevraagd.
A.N. van Dalen uit Den Haag 08-08-2014
8,7
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
Cor en Adri v.d.Schoor uit Scherpenzeel (Gld.) 06-08-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Andere reden Wij zijn 39 jaar klant bij dit zeer goede en service gerichte bedrijf. Zij hebben ons div. gebruikte maar ook nieuwe auto's geleverd. Nimmer was hun iets te veel. De service is uitstekend door directie en personeel. Een persoonlijke behandeling is normaal. Wij hopen nog lang van hun diensten gebruik te maken.
Albert Diepeveen uit Veenendaal 05-08-2014
10
Ja, ik beveel dit aan
Service 10
Deskundigheid 10
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Andere reden GOEDE ERVARING MET DIT BEDRIJF AL RUIM 25 JAAR .WAT MOET IK NOG MEER ZEGGEN

{opmerking reden bezoek} ik heb met alle opmerking wel te maken gehad en alle dingen zijn netjes afgehandeld
pieter smit uit scherpenzeel 04-08-2014
8,3
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK 24 jaar vaste klant, goede service
Lisanne van Drunen uit Oosterhout 31-07-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 10
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
Hester Van Heerdt uit Renswoude 30-07-2014
8
Ja, ik beveel dit aan
Service 8
Deskundigheid 8
Prijskwaliteit 8
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Cora Dorrestijn uit Scherpenzeel 30-07-2014
9
Ja, ik beveel dit aan
Service 9
Deskundigheid 9
Prijskwaliteit 9
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Vriendelijk personeel. Behulpzaam. Deskundig en altijd staan ze voor je klaar. Wij hebben de auto eens goed stuk gehad (hoofdremcilinder) en ze hebben toen alles op alles gezet om hem op tijd af te krijgen zonder dat we er om vroegen. Om half 8 's avonds belde ze op dat hij weer gereed was. Echt helemaal top. Tijdens wachten liggen er tijdschriften en de koffie is ook heerlijk.