Onze klanten aan het woord

bosch bovag

Bij Autobedrijf Rijnders staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk blij met en dankbaar voor uw klandizie. Wij zullen ons uiterste best voor u doen. Veel bedrijven achtervolgen hun klanten met de vraag of zij hen willen beoordelen en het liefst met een hoog cijfer. Dit is niet onze manier. Wij vragen niet actief om klantenbeoordelingen, maar wij vinden het fijn als u er zelf voor kiest om uw ervaring te delen.

Om de onafhankelijkheid van de geschreven recensies te waarborgen hebben wij gekozen voor een een samenwerking met het onafhankelijke platform 'Klantenvertellen'.


Als u de ervaring die u heeft gehad met ons bedrijf met andere (potentiële) klanten wilt delen, nodigen wij u van harte uit om dit te doen. Fijn!






klantenvertellen
9.2
Arie uit Renswoude 30-09-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Mijn ervaring bij Rijders is zeer goed. Geen opdringerige verkoop. Hele fijne service,vakkundig personeel kortom TOPPIE. Dikke pluim voor Rijnders senior en zonen !!!!!
Peter uit Veenendaal 23-09-2019
9
Ja, ik beveel dit aan
We zijn heel vriendelijk, goed en professioneel geholpen. Echt een aanrader!
Hans uit Barneveld 01-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Medio december 2018 een Renaut Twingo gekocht. Ik heb bewust een paar maandjes gewacht met het schrijven van een review omdat dit mijn eerste ervaring met Autobedrijf Rijnders was, maar ik heb nu wat meer ervaringen opgebouwd.

Het eerste bezoek was uitermate vriendelijk, geen opdringerige verkooppraktijken. De aanschaf en de aflevering verliepen vlot en volgens afspraak. Aangezien ik niets had in te ruilen werd ik zelfs netjes thuis opgehaald.

Na aflevering moest er nog een klein lakprobleempje worden opgelost (was mij bekend), ook dit naar volle tevredenheid opgelost terwijl ik ook nog een vervangende auto meekreeg.

Onlangs (na het rijden van ongeveer 2500km), als iemand met 2 linkerhanden, nog even langs geweest om vloeistofpeilen te controleren, dit kon a la minute en werd met alle liefde gedaan.

Kortom een leuk bedrijf met een mooie showroom en een dito werkplaalts, men is er hier niet op uit om de klant zo snel mogelijk iets te verkopen. Nee, men is hier oprecht bezig een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Hulde voor het gehele bedrijf, ook het werkplaatspersoneel niet te vergeten.
Robert Moonen uit Maastricht 09-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Goede service en eerlijke prijs. Wij zijn hier perfect geholpen en geadviseerd door Jan en Tim, zeer tevreden met onze Kia Sportage.
Evert de Bruin uit Oosterhout 09-01-2019
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer gemoedelijke bedrijf.
Waar men nog vertrouwen heeft in zijn klant.
Prijs van de BMW X3 was zeer concurrerend.
Het gesprek liep gemoedelijk en niet opdringerig. De inruilprijs van mijn BMW 520 was naar verwachting.
Afhandeling van papieren was goed.
Sokol Berisha uit Tjerkwerd 13-10-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Mij eerst bezoek bij Reinders, maar je voelt dat als je al lang kent meneer Renders.
Dan als klant heb je meteen een lekker gevoel.
Kars Van Verseveld uit Renswoude 03-07-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Autobedrijf Rijnders heeft mij 5 weken lang supergoed geholpen in de zoektocht naar een andere auto. Dankzij een hoop geduld en regelmatig contact heb ik een prachtige auto gevonden! Zulke goede service zie je haast nergens meer!
Ren Hensen uit Zaandam 01-07-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Spontaan binnengelopen. Netjes ontvangen door pa Rijders en vriendelijk geholpen door de zoon. Bood een proefrit aan zonder afspraak en vervolgens vlot en correct de verkoop afgehandeld.
Mooi en netjes pand. Zeer keurige auto’s. Zou hier weer een auto kopen.
Jan Vergouwen uit Hoeven 16-06-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Je word er normaal en netjes als klant behandelt.
De mensen hebben kennis van zaken en ze hebben eigenlijk alleen maar nette auto\'s in de showroom staan.
Toen we de auto op wilde gaan halen zijn we met onze oude auto gestrand. Rijnders was zo vriendelijk om ons op te halen en hebben de auto daarna nog bij ons thuis gebracht.
Zowel de koop als de service zijn keurig uitgevoerd.
Ook de gemaakte afspraken mbt de aankoop zijn allemaal nagekomen.
Bedankt nog Tim.
Ymkje Dame uit Harderwijk 20-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Geweldig geholpen door Tim.
Ruime openingstijden.Vakkundig en verstand van zaken. Eerlijke verkoper. Mooie auto gekocht en we zijn wederom zeer tevreden.
John Inkenhaag uit Renswoude 23-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer goede service. Ruime openingstijden. Halen je op als je stil staat en zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Tevens hebben ze mij goed geholpen met de verkoop van de auto auto.
Erik Van Zijll uit Alphen aan den Rijn 07-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer vriendelijk, zeer deskundig veel
Verstand van zaken.

Heb daar een hele mooie auto gekocht waar ik heel blij mee ben.
Michiel van Drunen uit Oosterhout 05-03-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Het bedrijf levert een goede service en is eerlijk over wat ze aanbieden tegen een goede prijs. 1 week na aanschaf was er nog een klein mankement aan de auto en die werd direct zonder problemen opgelost, super!
Arno Doest uit Rensoude 05-03-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ontzettend goed geholpen!
Super blij met onze Clio.
J. Brus uit Groningen 01-01-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Eind 2016 heb ik een BMW 525i uit 1992 bij Rijnders gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen door Tim Rijnders. Ze hebben een prachtige showroom en nette werkplaats. Ik heb de BMW destijds in Utrecht door de ANWB laten keuren, ook daar deden ze niet moeilijk over. Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage en/of een goede occasion, zoek dan niet verder. Hier moet je zijn.
Edward Lub uit Spanbroek 23-05-2017
8
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Leuk contact met Jan Rijnders.
Auto (BMW 335 cabrio) zag er keurig netjes uit.
Inruil besproken en een paar dagen later kon ik de auto al ophalen.
Alles volgens afspraak geregeld.
Een verademing ten opzichte van veel grote(re) merkdealers waar veelal een standaard verkoopverhaal wordt opgedreund.
Ga zo door zou ik zeggen.

Bart 12-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Goede service en eerlijke prijs
N. Cox uit Wageningen 26-01-2017
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Rij nu al bijna een maandje met mijn polo en ben er nogsteeds iedere dag erg blij mee! We werden zeer netjes en eerlijk behandeld bij dit autobedrijf. Ondanks de blunder van het jaar (haha) super goede service!
Peter 03-10-2016
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Vriendelijke mensen en goede service: toen ik vanwege een wijziging van werkafspraken mijn auto niet kon komen brengen, boden ze aan mijn auto op te halen en ook weer terug te brengen. Ik was er goed mee geholpen, nogmaals bedankt!!
anoniem 20-03-2016
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Andere reden Top bedrijf met professioneel personeel
Pierre Bernaert uit Renswoude 01-02-2016
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf, komt afspraken na en repareert/vervangt zaken die er mogelijk nog aan komen zonder probleem
Een zeer vertrouwd adres en zeker aan te bevelen
Jean-Paul uit De Zilk 21-01-2016
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Afgelopen jaar via het internet op zoek naar een Toyota IQ, die alhier gevonden. Keurige auto zoals op het internet ook was omschreven, prijs-kwaliteit klopt gewoon. Net bedrijf en dito showroom. Rijden er nu al ruim een half jr mee naar volle tevredenheid !
Rick Kempenaar uit ZOETERMEER 19-12-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ik was op zoek naar een BMW 323i en zij hadden precies de goeie, perfecte service super vriendelijk en ook over de nabehandeling ben ik zeer te spreken, ik adviseer deze garage /dealer voor iedereen die een auto zoekt
Ruud Oosterbaan uit Cothen 11-12-2015
8
Ja, ik beveel dit aan
Famlie van Ginkel uit Veenendaal 22-10-2015
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Andere reden Zeer prettige kennismaking en prima afhandeling !!