Onze klanten aan het woord

bosch bovag

Bij Autobedrijf Rijnders staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk blij met en dankbaar voor uw klandizie. Wij zullen ons uiterste best voor u doen. Veel bedrijven achtervolgen hun klanten met de vraag of zij hen willen beoordelen en het liefst met een hoog cijfer. Dit is niet onze manier. Wij vragen niet actief om klantenbeoordelingen, maar wij vinden het fijn als u er zelf voor kiest om uw ervaring te delen.

Om de onafhankelijkheid van de geschreven recensies te waarborgen hebben wij gekozen voor een een samenwerking met het onafhankelijke platform 'Klantenvertellen'.


Als u de ervaring die u heeft gehad met ons bedrijf met andere (potentiële) klanten wilt delen, nodigen wij u van harte uit om dit te doen. Fijn!


klantenvertellen
9.3
René Doornbos uit Scherpenzeel 11-07-2020
10
Ja, ik beveel dit aan
Diverse malen al ondervond ik de fijne service van auto bedrijf Rijnders; het begon 3 jaar terug al bij de aankoop van onze BMW; op een heel prettige en zakelijke wijze kwam ik - in samenspraak met Jan Rijnders jr. - tot een fijne aankoop van onze auto. Enige weken geleden ontdekte ik een flinke deuk in de (carbon) achterbumper blijkbaar aangebracht door 'de onbekende', zonder briefje; chagrijn dus.........bij garage Rijnders aangekomen kroop de heer Rijnders sr. direct onder de auto en wist de deuk nagenoeg onzichtbaar binnen enkele minuten terug te drukken. Bij de APK controle deze week werden door de werkplaats enige beschadigingen in de achtervelg (wegens trottoirbandcontact) - ongevraagd - zo goed als mogelijk weggeslepen. Complimenten voor het team Rijnders ! René Doornbos
Sjon uit Amersfoort 13-06-2020
10
Ja, ik beveel dit aan
Wij kwamen op een mooie 2e hands Peugeot Partner af en wilde onze Peugeot 206CC Cabrio inruilen. We konden het snel eens worden en de koop was snel gesloten. De overdracht en afhandeling was zeer prettig en is dan ook prima verlopen. Je word als klant erg gewaardeerd en super correct en netjes behandeld. We zijn erg blij met onze nieuwe auto en genieten er dan ook van. Kortom, Een familie bedrijf waar je graag nog eens terug komt.
Brigit uit Renswoude 04-06-2020
10
Ja, ik beveel dit aan
Dat had ik weer, een lekke band! Toevallig strandde ik precies voor de deur van Autobedrijf Rijnders. Binnen 5 minuten kwam er iemand naar buiten lopen om mij te helpen en binnen 15 minuten stond ik alweer buiten en reed ik tevreden weer naar huis. Wat een fijne service, nog bedankt!
ALFRED Molenkamp uit STEENWIJK 21-05-2020
10
Ja, ik beveel dit aan
Goede service. Betrouwbaar komen afspraken na. Klantvriendelijk neemt de tijd voor de klant.
BAS uit Bronnegerveen 08-03-2020
10
Ja, ik beveel dit aan
Subaru Forester 2003 aangeshaft. Uitzonderlijk mooie auto, voor een zeer fatsoenlijke prijs. Dit bedrijf heeft sub dealerschap van dit merk gehad , dus bekend met dit merk. Dit vernam ik na een aangenaam gesprek met de betrouwbare verkoper. Warm aanbevolen voor mensen die een goede occasion willen aanschaffen, en er geen kijk op hebben. De klant is bij hen nog KONING.
Mirjam uit Leimuiden 28-02-2020
9
Ja, ik beveel dit aan
Recent occasion Volkswagen gekocht, en in t verleden een BMW, service, gedegen kennis, kwaliteit en vriendelijkheid staan hoog genoteerd bij garage Rijnders, en daar rijden we graag een stukje voor om!
Michiel uit Driebergen 31-01-2020
10
Ja, ik beveel dit aan
Bij aankoop Subaru XV Januari 2020 goede ervaring opgedaan. Voldoende tijd genomen voor ons als klant. Eerlijk over herkomst auto en voor en nadelen van de auto. Alle vragen worden met aandacht beantwoordt. Onderhandeling zakelijk en fair.
Pim Lagrand uit Woudenberg 18-10-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Veel garages roepen dat ze klantgericht zijn. Garage Rijnders maakt dat ook echt waar. Ik heb bij hen zowel mijn bedrijfsauto als mijn privé auto in onderhoud en rijd daar graag even voor naar Renswoude:)
Arie uit Renswoude 30-09-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Mijn ervaring bij Rijders is zeer goed. Geen opdringerige verkoop. Hele fijne service,vakkundig personeel kortom TOPPIE. Dikke pluim voor Rijnders senior en zonen !!!!!
Peter uit Veenendaal 23-09-2019
9
Ja, ik beveel dit aan
We zijn heel vriendelijk, goed en professioneel geholpen. Echt een aanrader!
Hans uit Barneveld 01-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Medio december 2018 een Renaut Twingo gekocht. Ik heb bewust een paar maandjes gewacht met het schrijven van een review omdat dit mijn eerste ervaring met Autobedrijf Rijnders was, maar ik heb nu wat meer ervaringen opgebouwd. Het eerste bezoek was uitermate vriendelijk, geen opdringerige verkooppraktijken. De aanschaf en de aflevering verliepen vlot en volgens afspraak. Aangezien ik niets had in te ruilen werd ik zelfs netjes thuis opgehaald. Na aflevering moest er nog een klein lakprobleempje worden opgelost (was mij bekend), ook dit naar volle tevredenheid opgelost terwijl ik ook nog een vervangende auto meekreeg. Onlangs (na het rijden van ongeveer 2500km), als iemand met 2 linkerhanden, nog even langs geweest om vloeistofpeilen te controleren, dit kon a la minute en werd met alle liefde gedaan. Kortom een leuk bedrijf met een mooie showroom en een dito werkplaalts, men is er hier niet op uit om de klant zo snel mogelijk iets te verkopen. Nee, men is hier oprecht bezig een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Hulde voor het gehele bedrijf, ook het werkplaatspersoneel niet te vergeten.
Robert Moonen uit Maastricht 09-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Goede service en eerlijke prijs. Wij zijn hier perfect geholpen en geadviseerd door Jan en Tim, zeer tevreden met onze Kia Sportage.
Evert de Bruin uit Oosterhout 09-01-2019
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer gemoedelijke bedrijf. Waar men nog vertrouwen heeft in zijn klant. Prijs van de BMW X3 was zeer concurrerend. Het gesprek liep gemoedelijk en niet opdringerig. De inruilprijs van mijn BMW 520 was naar verwachting. Afhandeling van papieren was goed.
Sokol Berisha uit Tjerkwerd 13-10-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Mij eerst bezoek bij Reinders, maar je voelt dat als je al lang kent meneer Renders. Dan als klant heb je meteen een lekker gevoel.
Kars Van Verseveld uit Renswoude 03-07-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Autobedrijf Rijnders heeft mij 5 weken lang supergoed geholpen in de zoektocht naar een andere auto. Dankzij een hoop geduld en regelmatig contact heb ik een prachtige auto gevonden! Zulke goede service zie je haast nergens meer!
Ren Hensen uit Zaandam 01-07-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Spontaan binnengelopen. Netjes ontvangen door pa Rijders en vriendelijk geholpen door de zoon. Bood een proefrit aan zonder afspraak en vervolgens vlot en correct de verkoop afgehandeld. Mooi en netjes pand. Zeer keurige auto’s. Zou hier weer een auto kopen.
Jan Vergouwen uit Hoeven 16-06-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Je word er normaal en netjes als klant behandelt. De mensen hebben kennis van zaken en ze hebben eigenlijk alleen maar nette auto\'s in de showroom staan. Toen we de auto op wilde gaan halen zijn we met onze oude auto gestrand. Rijnders was zo vriendelijk om ons op te halen en hebben de auto daarna nog bij ons thuis gebracht. Zowel de koop als de service zijn keurig uitgevoerd. Ook de gemaakte afspraken mbt de aankoop zijn allemaal nagekomen. Bedankt nog Tim.
Ymkje Dame uit Harderwijk 20-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Geweldig geholpen door Tim. Ruime openingstijden.Vakkundig en verstand van zaken. Eerlijke verkoper. Mooie auto gekocht en we zijn wederom zeer tevreden.
John Inkenhaag uit Renswoude 23-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer goede service. Ruime openingstijden. Halen je op als je stil staat en zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Tevens hebben ze mij goed geholpen met de verkoop van de auto auto.
Erik Van Zijll uit Alphen aan den Rijn 07-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Zeer vriendelijk, zeer deskundig veel Verstand van zaken. Heb daar een hele mooie auto gekocht waar ik heel blij mee ben.
Michiel van Drunen uit Oosterhout 05-03-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Het bedrijf levert een goede service en is eerlijk over wat ze aanbieden tegen een goede prijs. 1 week na aanschaf was er nog een klein mankement aan de auto en die werd direct zonder problemen opgelost, super!
Arno Doest uit Rensoude 05-03-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ontzettend goed geholpen! Super blij met onze Clio.
J. Brus uit Groningen 01-01-2018
9
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Eind 2016 heb ik een BMW 525i uit 1992 bij Rijnders gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen door Tim Rijnders. Ze hebben een prachtige showroom en nette werkplaats. Ik heb de BMW destijds in Utrecht door de ANWB laten keuren, ook daar deden ze niet moeilijk over. Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage en/of een goede occasion, zoek dan niet verder. Hier moet je zijn.
Edward Lub uit Spanbroek 23-05-2017
8
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Leuk contact met Jan Rijnders. Auto (BMW 335 cabrio) zag er keurig netjes uit. Inruil besproken en een paar dagen later kon ik de auto al ophalen. Alles volgens afspraak geregeld. Een verademing ten opzichte van veel grote(re) merkdealers waar veelal een standaard verkoopverhaal wordt opgedreund. Ga zo door zou ik zeggen.
Bart 12-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK Goede service en eerlijke prijs