U bent op zoek naar een nieuwe auto?

bosch bovag

Ook voor een nieuwe auto bent u bij autobedrijf Rijnders aan het juiste adres. Alhoewel wij geen nieuwe auto's op voorraad hebben, kunnen wij nieuwe auto's van alle merken leveren. U zoekt een nieuwe Audi? Die kunnen wij leveren. U ziet zichzelf wel rijden in een nieuwe Skoda? Die kunnen wij leveren. Of misschien toch een nieuwe Subaru met vierwielaandrijving? Afijn, u begrijpt het idee.

Fabrieksgarantie

Er zijn merkdealers die u ervan proberen te overtuigen dat de fabrieksgarantie vervalt wanneer u de auto niet bij hen koopt en/of laat onderhouden. Dit is onjuist. Wanneer wij uw nieuwe auto leveren en onderhouden heeft u recht op 24 maanden fabrieksgarantie. Dit is wettelijk geregeld. Uiteraard kunt u de auto netjes bij ons neerzetten en wij zullen ervoor zorgen dat eventuele garantiegevallen netjes worden opgelost.

Onafhankelijk advies

We gaan graag met u in gesprek om de wensen van uw nieuwe auto te bespreken. Onze intentie is om de juiste auto voor u te vinden en niet de auto die het meeste oplevert. Wij willen u namelijk graag een auto verkopen die volledig naar uw zin is. Daarnaast nemen wij de tijd voor u, zullen wij geen verkooppraatjes houden en zullen wij ons uiterste best voor u doen.

Hogere inruilwaarde

Wij zijn een universeel autobedrijf, wat inhoudt dat wij auto's van alle merken in- en verkopen. Dit heeft voor u als voordeel dat wij vaak een hogere inruilwaarde voor uw huidige auto kunnen bieden. Bij merkdealers gaan zogenaamde vreemd-merk-auto's vaak rechtstreeks naar de handel, terwijl wij uw auto zelf weer te koop aanbieden. Dit heeft een positief effect op uw inruilwaarde.

Wat wij u bieden:

- Een persoonlijke benadering;
- Onafhankelijk advies;
- Een goede deal.

Zien wij u binnenkort in onze showroom? De koffie staat klaar!


Meer informatie

Waarom Rijnders

check
Aangesloten bij BOVAG
check
Al meer dan 40 jaar ervaring
check
Eerlijke prijzen;
check
Persoonlijke benadering;
klantenvertellen