Najaarsshow bij Autobedrijf Rijnders

Najaarsshow bij Autobedrijf Rijnders

RENSWOUDE - Ook dit jaar organiseert Autobedrijf Rijnders, gevestigd op Groot Overeem 2 in Renswoude, weer een grote najaarsshow.

De najaarsshow wordt gehouden op vrijdag 22 november van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 23 november van 9.00 tot 16.00 uur. Jan Rijnders jr: ‘Het is nu de tweede maal dat we de show houden op onze nieuwe locatie. Ook dit jaar hebben we onze klanten en overige bezoekers iets nieuws te tonen zoals bijvoorbeeld de nieuwe Skoda Rapid Spaceback en de Skoda Octavia die ook volgend jaar met 14% bijtelling mogelijk is. Ook zijn er diverse Subaru modellen te bewonderen’.
Tijdens deze dagen is er besloten om het eens om te draaien, samen met de klant wordt er een actie verzonnen bij aankoop van een nieuwe auto, aangezien iedere klant andere behoeftes heeft. Zo kan men kiezen voor een set winterbanden, trekhaak, of overige accessoires.

Als Jan Rijnders jr. gevraagd wordt wat nu de opzet van een najaarsshow is, is zijn reactie: ‘We willen graag onze klanten ontmoeten, dat zijn zowel de vaste als mogelijke nieuwe klanten. Iedereen is dan ook van harte welkom op onze najaarsshow. Onze klanten hebben hiervoor ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen terwijl we daarnaast de publiciteit gezocht hebben via advertenties in de krant en een flyer huis-aan-huis.’

Naast nieuwe automobielen is er ook een flinke keuze aan occasions en ook die staan keurig te glimmen en zijn in afwachting van een nieuwe eigenaar. Die occasions variëren in de prijsklasse van ongeveer € 3.000,-- tot zo’n € 25.000,-.

Kijk, dit soort dagen zijn in eerste instantie bedoeld voor het onderhouden van het contact met klanten en mogelijke nieuwe klanten. Het geeft de mogelijkheid jezelf te presenteren en daarnaast is het natuurlijk ook leuk als je enkele auto’s verkoopt, legt Jan Rijnders jr. uit.

Als hem gevraagd wordt wat men momenteel nog meer doet bij Autobedrijf Rijnders zegt hij: ‘Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service en het Lease Service Center van de BOVAG en kunnen dus ook het onderhoud van leaseauto’s verzorgen. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt kennen we de gratis haal- en brengservice. Ook hebben we in ons bedrijf een gratis opslag van winter- c.q. zomerbanden.

Hierdoor kunnen we perfect in de gaten houden wat de staat van de banden is en advies geven over het al dan niet aanschaffen van nieuwe banden. Vergeet niet, winterbanden zijn momenteel nogal actueel, zeker wanneer je met je auto naar bijvoorbeeld Duitsland of Oostenrijk wilt waar winterbanden een bepaalde periode van het jaar gewoon verplicht zijn’.

Jan Rijnders senior en Jan junior hopen wederom dat het een gezellige, leuke show wordt waar men vele bezoekers mag verwelkomen.

Meer nieuwsartikelen

U wordt bedankt!

Vijf jaar geleden verhuisden we ons autobedrijf van de Barneveldsestraat naar industrieterrein Gr...

Lees verder
Onze nieuwe website!

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website is live! Na meer dan vijf jaar met onze 'oude' websit...

Lees verder
Is uw auto al klaar voor de winter?

Een spekgladde snelwegoprit na een nacht flinke vorst. De meeste medeweggebruikers glibberen en g...

Lees verder

Waarom Rijnders

check
Aangesloten bij BOVAG
check
Al meer dan 40 jaar ervaring
check
Eerlijke prijzen;
check
Persoonlijke benadering;
klantenvertellen