Nieuw voertuig voor Woningbedrijf

RENSWOUDE - Het voltallige college van burgemeester en wethouders kwam dinsdag 26 maart tijdens een vergadering even naar buiten om een kijkje te nemen bij het nieuwe voertuig van het Woningbedrijf van Renswoude. De sleutel van de nieuwe Opel bestelwagen werd door Jan Rijnders jr, van het gelijknamige autobedrijf uit Renswoude, overhandigd aan burgemeester Wilke Dekker.

De burgemeester sprak van een prachtig en functioneel voertuig waarmee medewerker Rijk Sukkel van het woningbedrijf goed uit de voeten kan. Uiteraard werd ook een kijkje in de wagen genomen en werd duidelijk dat de kastenwanden ruimte bieden aan het nodige gereedschap en overige attributen die nodig zijn wanneer woningen van het woningbedrijf aan onderhoud toe zijn of een reparatie moet worden verricht. Ook wanneer huurders een woning verlaten hebben volgt een inspectie en ook dan kan het gebeuren dat bepaalde voorzieningen getroffen moeten worden of vernieuwingen worden aangebracht.
De nieuwe bus voor het Woningbedrijf is ook voorzien van een nieuw logo. Gemeentesecretaris Jan van Dijk: ,,Hiermee willen we als gemeente de professionalisering van het Woningbedrijf vorm geven."

Bron: Scherpenzeelse Krant

Meer nieuwsartikelen

U wordt bedankt!

Vijf jaar geleden verhuisden we ons autobedrijf van de Barneveldsestraat naar industrieterrein Gr...

Lees verder
Onze nieuwe website!

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website is live! Na meer dan vijf jaar met onze 'oude' websit...

Lees verder
Is uw auto al klaar voor de winter?

Een spekgladde snelwegoprit na een nacht flinke vorst. De meeste medeweggebruikers glibberen en g...

Lees verder

Waarom Rijnders

check
Aangesloten bij BOVAG
check
Al meer dan 40 jaar ervaring
check
Eerlijke prijzen;
check
Persoonlijke benadering;
klantenvertellen