Sinds 1968 een begrip in Renswoude

bosch bovag

Historie van Autobedrijf Rijnders

Autobedrijf Rijnders werd in 1968 opgericht door Jan Rijnders sr en zijn vader. In 1973 verhuisde het bedrijf naar de Barneveldsestraat in Renswoude. Het was een typische dorpsgarage met een werkplaats aan huis. Door de jaren heen wisten vele klanten hun weg te vinden naar het bedrijf, echter bleek de beschikbare ruimte helaas niet meer toereikend: Het bedrijf kon de groei niet meer aan en was niet gebouwd op de toekomst. Jan junior besluit om in het bedrijf te komen werken en na enkele jaren worden er plannen gemaakt voor een nieuw bedrijfspand op industrieterrein 'Groot Overeem'. In 2012 verhuist het bedrijf naar het nieuwe pand. Hier beschikken wij over een modern bedrijfspand bestaande uit een ruime showroom en een uitgebreide werkplaats.

Voor alles wat uw auto nodig heeft kunt u bij ons terecht. Wij bieden voor auto’s van alle merken en leeftijden een compleet pakket aan diensten en producten:

  • Reparatie, onderhoud APK en bandenservice;
  • Verkoop nieuwe en gebruikte personen- en bestelauto's;
  • Schadeherstel, ruitherstel en -vervanging;
  • Pechhulp, autoverzekering & financiering.

Onze showroom

In onze showroom staan diverse jonggebruikte occasions. Wij proberen ons te onderscheiden van de massa door kwaliteitsoccasions aan te bieden. Wij zoeken stad en land af om de mooiste auto's te vinden. Auto's die een plekje in onze showroom verdienen.

Specialisme in de werkplaats

Wij zijn een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf wat inhoudt dat wij alle automerken repareren en onderhouden. Daarnaast verkopen wij ook alle automerken, zowel nieuw als gebruikt. En kiest u voor een nieuwe auto dan wordt uw auto onder dezelfde condities afgeleverd als bij de dealer.

Onze vakmensen

Jan Rijnders sr.

Mede-eigenaar

Jan senior is het bedrijf gestart in 1968. Hij is het aanspreekpunt in de werkplaats.

Jan Rijnders jr.

Mede-eigenaar

Jan werkt sinds 2006 in het bedrijf en is verantwoordelijk voor alles wat er in de showroom gebeurt. Tevens is hij het aanspreekpunt voor administratieve zaken.

Christiaan Marchal

Eerste monteur

Christiaan begon in 1999 als leerling-monteur en heeft zich opgewerkt tot eerste monteur.