Service en dienstverlening

bosch bovag

Reparatie en onderhoud is al vele jaren een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. U kunt van ons verwachten dat u altijd op de hoogte wordt gebracht van eventuele onverwachte werkzaamheden. Wij nemen contact met u op, geven u advies en uiteindelijk beslist u of de reparatie of het onderhoud zal plaatsvinden.

Schade
Ook als u schade heeft aan uw auto kunt u bij ons terecht. Wij nemen zelfs contact op met uw verzekering. Dat u schade aan uw auto heeft is al vervelend genoeg en daarom helpen wij u graag met de afhandeling ervan.

Vervangend vervoer
In overleg is het mogelijk dat wanneer uw auto gerepareerd/onderhouden moet worden, u gebruik kunt maken van vervangend vervoer.

Airco (STEK gecertificeerd)
Koelt u airco niet meer of heeft u een ander probleem? Wij beschikken over de juiste apparatuur, kennis en certificaten om uw airconditioning te kunnen repareren.

Gratis bandenopslag
Heel handig, uw banden worden verwisseld en u hoeft niet te bedenken waar u ze moet laten. Wij hebben namelijk een speciale ruimte voor de opslag van uw banden en dat is geheel kostenloos!

Verzekering
Pechhulp
Financiering
Auto inkopen
Wij kopen graag uw auto in!
Auto poetsen
Gratis bandenopslag