Wij kopen graag uw auto in!

bosch bovag

Wij kopen graag uw auto in!

Wij zijn continu op zoek naar jonge, nette en origineel Nederlandse auto's. Voldoet uw auto aan deze beschrijving en wilt u uw auto verkopen? Dan doen wij graag een bod op uw auto.

Voldoet uw auto aan de volgende eisen? Vul dan het formulier in!

- Jonger dan 2010;
- Minder dan 100.000 km op de teller;
- Origineel Nederlands (dus geen import);
- Goed onderhouden;
- Nette staat.

Hoe gaat dit in zijn werk?
U klikt hieronder op de gele kentekenbalk en vult het kenteken van uw auto in. Vervolgens vragen wij om enkele gegevens en om uw auto zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven. Daarna gaan wij onderzoeken wat wij maximaal kunnen bieden voor uw auto en nemen wij snel contact met u op om een bod te doen.

Als u akkoord gaat met ons bod maken we een afspraak en kunt u de auto bij ons bedrijf in Renswoude komen brengen. Wanneer u de auto hier brengt, krijgt u een kopje koffie en zullen wij uw auto controleren of deze verkeert in de staat zoals u beschreven heeft. Wanneer dit het geval is, krijgt u van ons een vrijwaring mee en maken we meteen het afgesproken bedrag over naar uw bankrekening. En wanneer het nodig is brengen wij u naar treinstation Veenendaal de Klomp. Zo simpel is het!

Waarom u uw auto aan ons verkoopt?

- Binnen 24 uur een (eerlijk) bod;
- Geheel vrijblijvend;
- Geen vreemde mensen aan de deur;
- Geen risico's;
- U krijgt meteen een vrijwaring;
- Het afgesproken bedrag wordt direct naar u overgemaakt.


Erg belangrijk:
Wij zijn niet het type bedrijf dat ter plekke nog af gaat staan proberen te dingen over zaken die we vooraf al wisten. Wij proberen u meteen een (in onze ogen) net, fatsoenlijk en eerlijk bod te geven. We verzekeren u dat we dit geen 'lokkertjes' zijn. Onze intentie is niet om u hierheen te laten komen en u ter plekke een lager bod te geven. Maar we hopen dat u begrijpt dat ons bod wél afhankelijk is van hoe u uw auto beschreven heeft. Wij baseren ons bod op de informatie die u ons geeft. Dit bod is uiteraard wel onder voorbehoud dat de auto in de staat verkeert zoals u beschreven heeft. Probeer daarom zo kritisch mogelijk te zijn over de staat van uw auto en wees eerlijk!

Verkoop mijn auto. kenteken