Financiering

bosch bovag

Financiering

Een nieuwe of gebruikte auto kopen kan op verschillende manieren. Alles hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie.

Financieren via Bosch Car Service.

Bij een betrouwbare auto hoort natuurlijk een betrouwbare financiering. Bij Bosch Car Service sluit u een financiering af die past bij u en bij uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en correct. Eigenlijk wel zo logisch.

Financiering op maat

De financiering van Bosch Car Service is de financiering die precies past bij uw auto. U leent het aankoopbedrag (of een deel ervan) en betaalt vervolgens de lening in vaste maandelijkse termijnen af, tegen een scherpe rente die de hele looptijd gelijk blijft.
Daarbij houden we een paar zaken goed in de gaten. U betaalt nooit langer dan de geschatte levensduur van de auto. Zo voorkomen we dat u nog aan het aflossen bent als de auto niet meer van u is. Daarnaast leent u nooit méér dan de waarde van de auto. Aan het eind van de looptijd is de auto helemaal afbetaald.

Wilt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe auto? Dat kan natuurlijk ook. Het te financieren bedrag valt dan lager uit. Vraag uw autobedrijf naar de voorwaarden.

Daarom kiest u voor de Bosch Car Service Financiering

  • De zekerheid van Bosch Car Service
  • Zorgeloos een nieuwe of gebruikte auto kopen
  • Verantwoorde autofinanciering; uw persoonlijke situatie is altijd het uitgangspunt
  • Afgestemd op de levensduur van de auto
  • Scherp rentetarief van 5,9%
  • Alle autogerelateerde zaken geregeld op 1 adres: uw Bosch Car Service autobedrijf


Let op: Geld lenen kost geld!

Meer informatie