Aankoopbegeleiding (zoekopdracht)

bosch bovag

Aankoopbegeleiding (zoekopdracht)

U bent op zoek naar een andere auto, maar wij hebben niet de occasion die u zoekt? Er zijn gigantisch veel gebruikte auto's op de markt en de kans dat wij precies de auto hebben die u zoekt is vrij klein. Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto en u wilt natuurlijk geen spreekwoordelijke kat in de zak kopen. De oplossing? Plaats een zoekopdracht bij Autobedrijf Rijnders!

Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij het kaf van het koren scheiden. Er bestaan helaas veel autobedrijven en handelaren die er niet op uit zijn om u een goede auto te verkopen, maar vooral aan euro's denken. Wij denken liever aan de lange termijn en hopen dat u bij ons in onderhoud komt of blijft met uw 'nieuwe' auto.

Hoe gaat dat in zijn werk?
U bent van harte welkom om bij ons langs te komen als u een andere auto zoekt. Wij zullen u een aantal vragen stellen, een lijst maken met uw eisen en wensen. Daarna gaan wij op zoek naar de auto die bij u past. Wij geven u natuurlijk ook een nette prijs voor uw inruilauto, mits u deze heeft.

Bent u misschien al een mooie occasion tegengekomen bij een concullega? De kans is groot dat wij deze ook kunnen leveren! Uiteraard controleren we eerst wel even of het een goede en betrouwbare auto betreft.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom.

Meer informatie