Rijnders zakelijk

bosch bovag

Wij denken graag met ondernemers mee!

Wij zijn namelijk ook ondernemers en wij begrijpen dat een auto geld kost op het moment dat deze stilstaat. Daarom denken wij graag met u, de zakelijke klant, mee. Goed onderhoud, deugdelijke reparaties en adequaat reageren zijn belangrijk voor de mobiliteit van uw onderneming. Alleen op deze manier houdt u uw wagenpark namelijk rendabel en dat begrijpen wij. Daarom bieden wij u zakelijke service met een strakke planning tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geldt als u slechts één auto heeft, maar ook als u een geheel wagenpark heeft.

Wat houdt dit voor u in?
  • Afspraak mogelijk op korte termijn;
  • Haal- en brengservice
  • Vervangend vervoer;
  • Draadloos internet in onze wachtruimte

Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen en eisen te bespreken. Want elke onderneming is anders en heeft andere behoeften. Wij denken met u mee!

Lease-onderhoud;
Aangezien wij aangesloten zijn bij Bosch Car Service mogen wij in de meeste gevallen ook uw lease-auto onderhouden. Van Leaseplan zijn wij zogenaamd ‘preferred-supplier’, maar ook als u een leaseauto rijdt van een andere leasemaatschappij bent u van harte welkom. Als leaserijder profiteert u van de afspraken die wij hebben gemaakt met de leasemaatschappij. Zo wordt uw auto bij u thuis opgehaald en weer schoon bij u thuis neergezet!

Meer informatie

Waarom Rijnders

check
Aangesloten bij BOVAG
check
Al meer dan 40 jaar ervaring
check
Eerlijke prijzen;
check
Persoonlijke benadering;
klantenvertellen